Droomjob: 50.000 dollar om bier te drinken en te kamperen!

Droomjob alert: 50.000 dollar om bier te drinken en te kamperen!

Nee, je slaapt niet maar toch is dit een absolute droomjob; het biermerk Michelob Ultra is op zoek naar iemand die deze twee belangrijke taken uit wil voeren, bier drinken en kamperen. Je moet wel even naar Amerika vertrekken, maar dan kun je je straks toch wel ‘CEO exploration officer’ noemen.

Een kantoor met prachtig uitzicht, veel reizen en je mag een persoon naar keuze meenemen. Zo beschrijft Michelob Ultra de nieuwe functie waar vanaf nu voor gesolliciteerd kan worden. Je taken? Zes maanden lang in een camper door allerlei nationale parken in Amerika reizen en het biermerk promoten.

De camper wordt verzorgd door Michelob Ultra en heeft een badkamer, toilet en natuurlijk een goedgevulde koelkast. GPS is ook aanwezig, maar voor het geval dat die slecht werkt, zoekt de bierbrouwer wel iemand met een goed richtingsgevoel. De benzine wordt uiteraard ook vergoed.

De belangrijkste eisen zijn een rijbewijs, een leeftijd van minimaal 21 jaar, voorliefde voor de natuur en een sterke behoefte aan ijskoude biertjes. Voelt eigenlijk gewoon als een vakantie natuurlijk en eerlijk is eerlijk, dat zien wij zelf ook wel zitten!